Batenburg Presenteert

Batenburg leeft!
De afgelopen jaren heeft ons mooie stadje Batenburg veel nieuwe inwoners mogen verwelkomen. Inwoners die terug zijn gekomen, maar ook inwoners die met hun komst pas kennis maakten met ons mooie stadje.

En in ons mooie, maar ook kleine stadje gebeurt heel veel. Er zijn vele verenigingen en stichtingen, maar ook mooie clubs waar mensen lid van kunnen worden. Nu is het idee ontstaan om een evenement te organiseren waarin alle inwoners van Batenburg (jong tot oud) kennis kunnen maken met de diverse clubs, verenigingen en stichtingen in Batenburg.

Op 7 september 2019 zullen we op de Ruïne van Batenburg het evenement Batenburg Presenteert organiseren. Dit initiatief is namens de Leefbaarheidsgroep Batenburg en heeft als doel om betrokkenheid binnen Batenburg te vergroten, maar ook in stand te houden.

Er zijn nu al diverse verenigingen die hebben aangegeven dat ze hier aan mee willen werken. Mocht u nu als vereniging, stichting of club denken wij willen hier ook bij aanwezig zijn, kan dat! Stuur dan een e-mail aan leefbaarheidsgroep@batenburgstad.nl.

De komende weken, maanden gaan wij steeds meer prijs geven over de invulling van het evenement. Dit evenement zal ook de geschiedenis van Batenburg vertellen en laten zien.

Maar noteert u nu alvast in de agenda:


Zaterdag 7 september 2019, de Ruïne Batenburg
Batenburg Presenteert!

Mocht u meer informatie willen, of vragen hebben kunt u contact opnemen met de Leefbaarheidsgroep Batenburg. Wij hopen dat u allemaal komt!
Organisatie Batenburg Presenteert.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.